Boka Seniorträning i vinter med Stephen & Erik på Ullna Indoor Golf .

En av fördelarna med vinterhalvåret är att det är en bra tid att jobba med svingtekniken och finslipa detaljerna inför kommande säsong.

Ni som har tillgång till någon tv sportkanal som visar golf har kanske redan lagt märke till, att det finns herrar och damer ute på dom större tourerna, som tjänar miljontals dollar varje år med svingar som inte alla gånger följer instruktionsböckerna. Det är inte så konstigt egentligen, faktum är att golfsvingar är väldigt personliga, ungefär som fingeravtryck faktiskt. Med tanken på detta har Erik och jag bestämt oss att huvudtemat för seniorträningen denna gång kommer att vara utvecklingen av din swing.

  • V.6 Vi börjar, som alltid, från början d.v.s. grunderna. Grepp, stans, bollplacering, sikte m.m.
  • V.7 Lite grundläggande info om varför golfbollar flyger som dom gör.
  • V.8 Swingens första rörelse (takeaway) och bakswing.
  • V.9 Övergången, när bakswingen och nedswingen flyter in i varandra.
  • V.10 Release. Frigörelsen av klubban och kroppen igenom bollträffen och avslutningen.  

Vi träffas 5 gånger, en gång i veckan, med start V.6 och fortsätter fram till V.10 på måndag, tisdag, onsdag och torsdag mellan 10.00 – 10.55 eller 11.00 – 11.55. Antal deltagare per grupp blir 6 - 8 personer, kostnaden är 1.000kr per person + matthyra som tillkommer ute på Ullna Indoor. Ett tips är att köpa deras senior säsongskort.

 

Anmälan görs här nedan senast den 10 januari 2018 eller med e-post till lawgolf@ownit.nu  vänligen ange namn, epost och de 3 alternativen av dag/tid som passar dig bäst i rangordningen första, andra och tredje val.  

ANMÄLNINGSTIDEN HAR GÅTT UT

Alla platser bekräftas med mail senast 19 januari 2018. 

Varmt Välkomna

Stephen & Erik