Boka seniorträning i vinter med Stephen & Andreas på Ullna Indoor Golf

Hej alla seniorer !
Förbered dig inför säsong 2019 på bästa möjliga vis genom att anmäla dig till vår populära vinterträning för seniorer (60+ ) på Ullna Indoor Golf i Åkersberga. Träningen är mycket uppskattad och många återkommer år efter år.
Denna vinter kommer jag få sällskap av vår nye sportchef Andreas Högberg Piik, som tillsammans med mig går igenom era svingar och ger tips och råd för att utveckla ert spel. Vi träffas 6 gånger, en gång i veckan, med start V.6 och fortsätter fram till V.12 (V.9 är det sportlov) på måndag, tisdag, onsdag och torsdag mellan 10.00 – 10.55 eller 11.00 – 11.55. Antal deltagare per grupp blir 6 - 8 personer, kostnaden är 1.400kr per person + matthyra som tillkommer ute på Ullna Indoor. Om du köper deras senior säsongskort får du rabatt på bollar och matta. Läs mer om det på http://ullnaindoor.se/boka-matta/.
Anmälan görs här nedan senast den 31 december 2018 eller med e-post till lawgolf@ownit.nu vänligen ange namn, epost och de 3 alternativ av dag/tid som passar dig bäst i rangordningen första, andra och tredje val.
Alla platser bekräftas med mail senast 18 januari 2019.
Varmt Välkomna gamla såväl som nya deltagare !
Stephen & Andreas 

Anmälan är först mottagen när texten "din anmälan är nu mottagen" visas. För att komma dit behöver du fylla i frågorna som påvisar att du inte är en robot.