Boka seniorträning i vinter med Stephen, Niklas & Andreas på Ullna Indoor Golf!

Förbered dig inför säsongen 2020 på bästa möjliga vis genom att anmäla dig till vår populära vinterträning för seniorer (60+) på Ullna Indoor Golf! Träningen är mycket uppskattad och många återkommer år efter år så vi ser verkligen fram emot att få coacha just dig i vinter!

Denna kurs är uppbyggd på 8 tillfällen under veckorna 5-8 och 10-13. Vi gör uppehåll för sportlov v9. Första kursdag är måndag 27 januari och sista kursdag är 26 mars. Vi kommer att vara två tränare per tillfälle och grupperna är 6-8 deltagare. Vi tränare som har äran att få ta hand om er är Stephen Law, Andreas Högberg Piik och Niklas Bruzelius (ny 2020). En varierad agenda kommer att erbjudas där ni får nya idéer och övningar varje vecka inom olika områden.

Anmälan görs till kursdagarna måndag-torsdag och tiderna är 10.00-11.00 eller 11.00-12.00. Kostnaden är 1.895 kr per person + matthyra som tillkommer ute på Ullna Indoor. Om du köper deras senior säsongskort får du rabatt på bollar och matta. Läs mer om det på Boka matta Ullna Indoor. Alla platser bekräftas med mail senast 20 januari 2020. Betalningen på 1.895 kr sker mot faktura till Djursholms Golfklubb.

Varmt Välkomna gamla såväl som nya deltagare ! Stephen, Andreas & Niklas

Vänligen observera att ett bekräftelsemail med enkätsvaren ska ha skickats till din angivna mailadress. Har du inte fått den, håll utkik i övrig epost/skräppost eller sök på mail från dynamaster. Om du inte hittar det, kontakta andreas.hp@dgk.nu för att försäkra dig om att din anmälan har gått igenom. Vänligen/tränarna.