Våra tränare

Stephen Law

Head Professional

Assisterande Professional till Lawrence Farmer på West Middlesex G.C. 1978-84, blev kvalificerade PGA Professional efter sista examen på Lilleshall, England 1981. Vann 1981 South of England U25 ch`ship och slutade på delad första plats i London Assistants ch`ship 1982. Har varit verksam på Djursholms GK sedan vår 1984. Andra uppdrag i Sverige inkluderar bl.a tränare för SGDF`s utvecklingsgrupp för pojkar född 83/84.


 

Erik Algulin

Sportchef

Erik är ett före detta tourproffs som sadlat om till golftränare på heltid. Erik kom till Djursholms Golfklubb 2013 efter en längre session som både spelare och tränare på Österåkers Golfklubb. Han har som främsta meriter en seger på den Nordiska Ligan 2005 samt ett Lag SM silver (2014) och SM guld (2015) för Djursholms Golfklubb.

Erik har genomgått PGAs TAU (tränarassistenutbildningen) 2010 och TU (tränarutbildningen) 2011 – 2014.  Under de tre åren på TU har han genomgått utbildning inom områden som golfteknik, träningslära, coachning och ledarskap, anatomi, examensarbete mm. Utöver dessa utbildningar har Erik även genomgått steg 1 och 2 Golfsmith Clubmaking and Repair samt TrackMan University level 1 och 2. Erik har som golftränare även varit instruktör för SGDFs elitverksamhet sedan 2012.

Sedan vintern 2014 är Erik anställd av Djursholms Golfklubb, vilket betyder att du som elev inte bara utvecklar dig själv som golfare utan även bidrar till att klubbens position stärks.

Varmt välkommen att kontakta Erik för att utveckla just Ditt golfspel.


 

 

George W Deverell

Honourary Professional

Kom till Sverige efter lärlingsperioden hos Bert Hodgeson och Reg Horn i England. DGK trogen sedan ankomsten 1956. Har en andra plats i Skandinaviska Mästarskapet 1960 bland tävlingsmeriterna.


 

Jenny Hagman

Club Professional

Jag heter Jenny Hagman och jobbar idag med träning för golfare och med coaching inom personligt ledarskap. Jag brinner för att hjälpa mina elever framåt mot sina mål och se till att de håller balansen och mår bra på vägen. Med en bakgrund som golfproffs, VD och tränare i många år har jag stor erfarenhet av både vad som fungerar och inte fungerar.  Som personlig tränare är jag inriktad mot golfare och jag hjälper mina elever att bygga sin kropp från grunden så att den håller i längden, både på och av golfbanan. Jag tror mycket på att jobba med grunderna, oavsett om det är styrka, rörlighet eller teknik eller mental träning och det är så jag bygger upp min träning med mina elever. Det senaste året har jag utbildat mig till medicinsk yoga instruktör och är snart licensierad Mental Tränare. Jag blandar ofta in mental träning och MediYoga i min träning och coachning. Det hjälper mina elever att få starka nerver och ett lugnt sinne. Du får gärna läsa mer om mig på www.jennyhagman.com och hör av dig om du har några frågor eller funderingar.