Fredagstouren 2019

Börja och lär dig tävla på ett roligt och avslappnat sätt! Fredagstouren är perfekt för dig som vill komma igång med tävlandet i golf, träffa nya kompisar eller bara komma ut och spela roliga spelformer med din golfkompisar! Allt du behöver göra är att anmäla dig nedanför så delar vi in alla deltagare med lämpliga spelkamrater, förklarar spelformen och ser till att ni kommer ut på banan.

Fredagstävlingarna riktar sig till de juniorer som vill komma igång med tävlingar och spel på banan med kompisar. I fredagsgolfen gör vi detta på ett lättsamt och roligt vis. Tävlingarna är öppna för alla juniorer med hcp i Djursholms Golfklubbs verksamhet och det är ingen startavgift för att delta.

De juniorer som samlar på sig flest poäng under säsongen belönas med priser under höstavslutningen. Varje gång Du deltar belönas du med 2 poäng. Utöver dessa poäng får vinnaren/ alla i segrande lag 5 poäng, 2:an 3 poäng, 3:an 1 poäng, en 3:e plats ger således 1 poäng extra. I finalspelet kan alla som vill delta och det delas då även ut dubbla poäng. 

Schemat kan du se längre ned på denna sida. Anmälan görs längre ned i enkäten på denna sida senast dagen innan tävlingen! Behöver du avanmäla dig till någon deltävling gör du det enklast nedanför med enkäten och under "övriga kommentar" skriver du "avanmälan". Sista anmälan för respektive omgång är onsdagen samma vecka som omgången spelas. Det är av allra högsta vikt att samtliga anmälda kommer till samlingen som sker 16.45 vid puttinggreen för indelningen utav bollar och genomgång av spelformatet.

OBS! Anmälan är endast mottagen när bekräftelsemail mottagits till den angivna e-posten för anmälan.