Junior Day-camp 2018

Efter fantastiskt lyckade tjej- och grabbsatsningar där de allra flesta gått vidare till att idag spela individuella tävlingar arrangerade av distrikt och förbund vill vi nu rikta om fokus mot en något yngre målgrupp. Vi vill därför göra en riktad satsning mot de något yngre juniorerna och satsningen riktar sig både mot killar och tjejer.

Junior Day-camp är för dig som är 8–13 år gammal, har tagit grönt kort, medlem i Djursholms Golfklubb samt är aktiv deltagare i en träningsgrupp. Vi kommer under säsongen att ha två stycken sammankomster med träning på förmiddagen samt spel på 9-hålsbanan efter lunch.

Målsättningen och förhoppningen är att kunna inspirera och entusiasmera till mer spel och träning samt i slutändan komma igång med tävlandet. Vi hoppas och tror att du som deltar i Junior Day-camp även frekvent spelar vår Fredagstour.

Junior Day-camp kommer att arrangeras söndag 3 juni och söndag 2 sep. Ansvarig tränare för båda tillfällena är Jenny Hagman. Anmälan görs på klubbens hemsida under fliken ”junior”, ”aktiviteter 2018” och ”Junior Day-camp 2018”. Avgiften för deltagande är 200kr per tillfälle och då ingår lunch, avgiften betalas mot faktura till klubben. Max antalet deltagare är satt till 20st, först till kvarn gäller. Ansvarig tränare för Junior Day-camps träningsdagar är Jenny Hagman.

Varmt välkomna!

OBS! Anmälan har först blivit mottagen då ni själva har fått ett bekräftelsemail till den e-post som angivits ovan.