Junior Day-camp 2019

Efter fantastiskt lyckade tjej- och grabbsatsningar där de allra flesta gått vidare till att idag spela individuella tävlingar arrangerade av distrikt och förbund vill vi nu rikta om fokus mot en något yngre målgrupp. Vi vill därför göra en riktad satsning mot de något yngre juniorerna och satsningen riktar sig både mot killar och tjejer.

Junior Day-camp är för dig som är 8–13 år gammal, har tagit grönt kort, medlem i Djursholms Golfklubb samt är aktiv deltagare i en träningsgrupp. Under 2019 kommer vi att ha fyra sammankomster (två innan sommarlovet och två efter) med träning på förmiddagen samt spel på 9-hålsbanan efter lunch.

Målsättningen och förhoppningen är att kunna inspirera och entusiasmera till mer spel och träning samt i slutändan komma igång med tävlandet. Vi hoppas och tror att du som deltar i Junior Day-camp även frekvent spelar vår Fredagstour. Junior Day-camp kommer att arrangeras söndag 12 maj och söndag 2 juni. Datum efter sommarlovsuppehållet är 1 och 15 september.

Ansvarig tränare för Junior Day-camp är vår duktiga elitlagsspelare Mattias Bohlin. Anmälan görs här nedan i formuläret. Avgiften för deltagande är 275 kr per tillfälle, lunch ingår. Avgiften betalas mot faktura till klubben. Max antalet deltagare är satt till 20st, först till kvarn gäller. Ni väljer själva hur många Junior Day-camps ni vill anmäla er till d.v.s. ni betalar styckvis för varje tillfälle och innehållet kan variera något från gång till gång. Varmt välkomna!

OBS! Anmälan har först blivit mottagen då ni själva har fått ett bekräftelsemail till den e-post som angivits ovan.