DGK Touren 2020

Träna på att tävla på ett roligt och avslappnat sätt!

DGK Touren är perfekt för dig som vill komma igång med tävlandet samtidigt som du spelar golf på banan med nya och befintliga DGK kompisar!

DGK Touren är en del av träningsschemat för Tävlingsgrupp Utveckling men för att enklare fördela starttider och grupper, anmäl dig till de fredagar som du kan närvara på. Det är ingen startavgift att delta och ledare för DGK Touren är Johan Levén, Stefan Iversen och Jakob Tolleryd. 

De juniorer som samlar på sig flest poäng under säsongen belönas med priser under höstavslutningen. Varje gång Du deltar belönas du med 2 poäng. Utöver dessa poäng får vinnaren/alla i segrande lag 5 poäng, 2:an 3 poäng, 3:an 1 poäng, en 3:e plats ger således 1 poäng extra. 

Anmälan görs längre ned i enkäten på denna sida senast dagen innan tävlingen! Behöver du avanmäla dig till någon deltävling gör du det enklast nedanför med enkäten och under "övriga kommentar" skriver du "avanmälan". Sista anmälan för respektive omgång är onsdagen samma vecka som omgången spelas. Det är av allra högsta vikt att samtliga anmälda kommer till samlingen som sker 16.45 vid puttinggreen för startlista och spelform. 

OBS! Anmälan är endast mottagen när bekräftelsemail mottagits till den angivna e-posten för anmälan.