Golfskolan 2017

Golfskolan riktar sig till de juniorer som är 7-­11 år, har familjeanknytning i Djursholms Golfklubb samt står i kö till klubben. Golfskolans ambition är att skapa glädje till spelet golf genom spännande och rolig golfträning samt ge förutsättningar för barnen att ta Grönt kort.

Målsättningen och ambitionen med golfskolan är att hjäpa våra yngsta att få en bra start på deras långa golfliv genom att ge dem de allra bästa förutsättningarna att ta Grönt kort och börja träna golf redan innan de är medlemmar i klubben. De skall lära sig de viktiga grunderna i golf vad det gäller etikett, sving och regler men självklart också att de skall uppskatta sporten precis lika mycket som Du och jag för att hela familjen ska kunna spela tillsammans på Djursholms Golfklubb.

Golfskolan kommer även under 2017 att bedrivas på lördagar, där första gruppen tränar mellan 09.00-10.30, andra gruppen mellan 10.30-12.00 och sista gruppen 12.00-13.30 på övningsområdet vid det gamla 15:e.

Anmälan till Golfskolan sker längre ned på denna sida senast den 20:e april 2017. Vid över 45 anmälda sker uttagningen genom Djursholms Golfklubbs köförteckning, där familjeanknytning prioriteras. Tidigare deltagare i Golfskolan har förtur. Avgiften för Golfskolan 2017 är 2250 kr och då ingår 10 träningstillfällen samt spel på 9 hålsbanan tillsammans med fadder, dock med vissa restriktioner vid spel på helger och röda dagar.

Vid varje träningstillfälle är det av högsta vikt att några av barnens faddrar är på plats. Detta för att i första hand bidra med att säkerheten upprätthålls men även för att kunna bistå barnen framöver med vad som krävs när de skall spela på banan samt ta sina Gröna kort. Vid första träningstillfället måste samtliga faddrar vara på plats. 

 

Varmt välkommen med er anmälan längre ned på sidan!

Vid frågor gällande Golfskolan 2017, kontakta klubbens sportchef Erik Algulin.

 

 

ANMLNINGSTIDEN HAR GÅTT UT OCH GOLFSKOLAN 2017 ÄR FULLSATT!