Golfskolan 2020

Golfskolan riktar sig till de juniorer som är 7-­11 år, har familjeanknytning i Djursholms Golfklubb samt står i kö till klubben. Golfskolans ambition är att skapa glädje till spelet golf genom spännande och rolig golfträning samt ge förutsättningar för barnen att ta Grönt kort. Golfskolan börjar lördag 9 maj 2020!

Målsättningen och ambitionen med golfskolan är att hjälpa våra yngsta att få en bra start på deras långa golfliv genom att ge de alla förutsättningar att ta Grönt kort. Att de skall lära sig de viktiga grunderna i golf vad det gäller etikett, sving och regler men självklart också att de skall uppskatta sporten precis lika mycket som Du och jag för att hela familjen ska kunna spela tillsammans på Djursholms Golfklubb.

Golfskolan kommer även under 2020 att bedrivas på lördagar, där första gruppen tränar mellan 09.00-10.30, andra gruppen mellan 10.30-12.00 och sista gruppen 12.00-13.30 på övningsområdet vid det gamla 15:e. Anmälan till Golfskolan sker längre ned på denna sida senast den 20e april 2020. Vid över 45 anmälda sker uttagningen genom Djursholms Golfklubbs köförteckning, där familjeanknytning prioriteras. Tidigare deltagare i Golfskolan har förtur.

Avgiften för Golfskolan 2020 är 2595 kr och då ingår 10 träningstillfällen samt spel på 9 hålsbanan tillsammans med fadder, dock med vissa restriktioner. Avgiften betalas mot faktura efter anmälningstidens utgång. Vid varje träningstillfälle är det av högsta vikt att några av barnens faddrar är på plats. Detta för att i första hand bidra med att säkerheten upprätthålls men även för att kunna bistå barnen framöver med vad som krävs när de skall spela på banan samt ta sina Gröna kort. Vid första träningstillfället måste samtliga faddrar vara på plats.

Vid frågor gällande Golfskolan 2020, kontakta klubbens sportchef Andreas Högberg Piik på andreas.hp@dgk.nu eller 073-6548222. För att kunna delta i Golfskolan 2019 måste man vara köande till Djursholms Golfklubb, för att ställa ert barn i kö klickar ni på denna länk. Ansök om medlemskap Fortsätt längre ned på sidan för att anmäla till Golfskolan 2020