Juniorsponsorer

Djursholms Golfklubb vill framföra ett särskilt tack till de privatpersoner och företag som bidrar ekonomiskt till vår fantastiska juniorverksamhet. Detta är ett oerhört viktigt inslag för att kunna fortsätta driva utvecklingen i den takt och riktning vi önskar.

Varje år arrangerar våra elitjuniorer tillsammans med klubben en sponsordag för de företag som specifikt ställer upp och sponsrar vår verksamhet. Spelformen är POWERPLAY med efterföljande middag och prisutdelning i vår fantastiska restaurang. Är du eller ditt företag intresserade av att bidra till utvecklingen av vår juniorverksamhet kan du hitta alla information gällande detta i foldern nedanför. Vill du eller ditt företag bli kontaktad får du gärna fylla i formuläret nedanför så kontaktar vi er alternativt når du oss på erik.algulin@dgk.nu.

Vad är POWERPLAY?

Powerplay spelas med två stycken flaggor på varje green, en svår och en enkel. Du har under 9hål möjligheten att säga powerplay vid 3 tillfällen och då spelar du mot den svårare flaggan, dock så dubbleras din poängskörd på dessa hål. När vi genomför vår sponsordag för juniorverksamheten spelar vi detta i lag om 4, 3st från de företag eller privatperson som är partner bilder lag tillsammans med en av våra elitjuniorer. På varje hål räknas sedan de två bästa resultaten poängmässigt, det gäller alltså att ha en riktigt bra plan för när man ska ta sina powerplay och sedan helst av allt spela bra på just dessa hål. Efter spelet väntar middag på Dodd´s med prisutdelning.

Sponsorpaket

För att se fullständig specifikation utav våra sponsorpaket för 9-hålsbanan samt juniorverksamheten kan ni öppna den PDF som ligger nedanför.

Vi hoppas på ert stöd!

 

OBS! Enkäten har först nått oss då ni även fått en bekräftelse till den e-post som angivits ovan.