Juniorträning 2017

Är du junior och medlem i Djursholms Golfklubb? Då hoppas vi att just Du vill vara med i våran träningsverksamhet för att utveckla din golf. Vi har träningen för dig oavsett om du vill bli världsstjärna eller helt enkelt bara bli lite bättre.

Vårträningen 2017 startar vecka 17 på DGK. Träningen pågår sedan i 8 veckor tom. v24 innan sommaruppehållet och återupptas igen efter sommaren vecka 33. Träningspassen är varierande mellan ren golfteknik, utmanande övningar och spelutvecklande uppgifter. Allt för att optimera just den träningsgruppens utveckling i golfspelet.

 

Anmälan görs genom inbetalning till klubbens BG 235-2912 senast 15 april 2017, glöm inte namn på anmälan. Avgiften är för hela säsongens träning och ni kan se avgiften för varje enskild grupp nedanför, samt vad som ingår. När kansliet bekräftat er betalning placeras ni i en träningsgrupp.

Träningsgrupperna anslås på hemsidan, anslagstavlan på DGK och Facebook under v.16.

 

Vem kan anmäla sig till vad?

För det första är ett krav att du skall vara aktiv medlem i Djursholms Golfklubb för att kunna anmäla dig till någon utav träningsgrupperna. Övriga kriterier kan du läsa specifikt för varje grupp.

 

Team DGK – Våra elitsatsande juniorer som samtliga valt att ha golfen som sin första idrott samt att de tränar och tävlar efter en plan som skapats tillsammans med ansvarig tränare för gruppen. Givetvis har deltagarna i gruppen kommit väldigt långt i sin individuella golfutveckling. Till Team DGK kan man inte anmäla sig utan det blir man uttagen till.

Tävlingsgrupp 1 och 2 – Tjejjuniorer med hcp under 36.0 eller killjuniorer med hcp under 30.0 som tränar och spelar golf för att utvecklas till en hög nivå. Kraven för deltagande i gruppen är att du tävlar, alternativt kommer börja tävla under 2017, samt att du tränar och spelar golf på egen hand. Avgiften för dessa grupper är 3.900kr och då ingår ett personligt rangekort med obegränsat antal polletter.

Tävlingsgrupp utveckling – Tjejjuniorer med hcp över 36.1 eller killjuniorer med hcp över 30.1 som vill lyfta sin golf och träna två gånger per vecka. Vi hoppas att du som deltagare i denna grupp tränar och spelar golf på egen hand och gärna vill komma igång med tävlandet på sikt. Avgiften för denna grupp är 2.900kr

Killar yngre 1 och 2 – Killar födda 2003 eller senare som vill träna en gång per vecka. Grupperna delas sedan in beroende på ålder och spelnivå. Avgiften för denna grupp är 1.900kr.

Tjejer yngre 1 och 2 – Tjejer födda 2003 eller senare som vill träna en gång per vecka. Grupperna delas sedan in beroende på ålder och spelnivå. Avgiften för denna grupp är 1.900kr.

Tjejer äldre och Killar äldre – Tjejer och killar födda 2002 eller tidigare som vill träna en gång per vecka. Avgiften för denna grupp är 1.900kr.

  

I samtliga träningsavgifter ingår deltagande i vissa aktiviteter så som kick-off, avslutning och fredagstouren. Övriga aktiviteter har en anmälningsavgift.

Skriv gärnaut vår aktivitetskalender från hemsidan så du inte missar att anmäla dig till någon av våra omåttligt populära sidoaktiviteter. Vid överanmälan gäller först till kvarn principen för samtliga aktiviteter. 

 

Vid frågor gällande juniorträningen vänder ni er till Djursholms Golfklubbs sportchef Erik Algulin på erik.algulin@dgk.nu alternativt 0706- 90 52 50.

 

Varmt välkomna till ett fantastiskt golfår 2017 med oss på Djursholms Golfklubb.

Bästa hälsningar, Juniorkommittén och tränare

 

 

Är du köande junior till Djursholms Golfklubb i åldern 7-11 år ber vi er istället läsa under fliken "Golfskolan".

För utskriftsvänligt dokument se PDF nedan.