Juniorträning 2018

Är du junior och medlem i Djursholms Golfklubb? Då hoppas vi att just Du vill vara med i våran träningsverksamhet för att utveckla din golf. Vi har träningen för dig oavsett om du vill bli världsstjärna eller helt enkelt bara bli lite bättre.

Vårträningen 2018 startar vecka 17 på DGK. Träningen pågår sedan i 8 veckor tom. v24 innan sommaruppehållet och återupptas igen efter sommaren vecka 33 för att avslutas för säsongen v.39. Träningspassen är varierande mellan ren golfteknik, utmanande övningar och spelutvecklande uppgifter. Allt för att optimera just den träningsgruppens utveckling i golfspelet. 

Anmälan görs genom enkäten nedanför senast 8 april. Avgiften är för hela säsongens träning och ni kan se avgiften för varje enskild grupp nedanför, samt vad som ingår. Nytt för 2018 är att samtliga juniorer i träning kommer att ha subventionerade privatlektioner á 30 min inkluderade i träningsavgiften då vi tror att detta är en viktig aspekt för att kunna optimera sin tekniska utveckling i golfspelet.

Träningsgrupperna anslås på hemsidan, anslagstavlan på DGK och Facebook under v.15. 

 

Vem kan anmäla sig till vad?

För det första är ett krav att du skall vara aktiv medlem i Djursholms Golfklubb för att kunna anmäla dig till någon utav träningsgrupperna. Övriga kriterier kan du läsa specifikt för varje grupp.

Team DGK – Våra elitsatsande juniorer som samtliga valt att ha golfen som sin första idrott samt att de tränar och tävlar efter en plan som skapats tillsammans med ansvarig tränare för gruppen. Givetvis har deltagarna i gruppen kommit väldigt långt i sin individuella golfutveckling. Till Team DGK kan man inte anmäla sig utan det blir man uttagen till.

Tävlingsgrupper – Tjejjuniorer med hcp under 30.0 eller killjuniorer med hcp under 25.0 som tränar och spelar golf för att utvecklas till en hög nivå. Kraven för deltagande i gruppen är att du aktivt spelar tävlingar arrangerade utav distrikt/ förbund samt att du tränar och spelar golf på egen hand. Avgiften för dessa grupper är 7.900kr och då ingår ett personligt rangekort med obegränsat antal polletter. Dessa grupper tränar fys och golf under hela året och har tillgång till 4st privatlektioner. Anmälan till denna grupp gjordes senast 22 okt 2017.

Tävlingsgrupper utveckling – Tjejjuniorer eller killjuniorer som vill lyfta och utveckla sin golf genom att träna två gånger per vecka. Vi hoppas att du som deltagare i denna grupp tränar och spelar golf på egen hand och gärna vill komma igång med tävlandet på sikt. Vi tror även att du som deltar i denna grupp har en framtida ambition att ta en plats i Tävlingsgrupperna och även framgent Team DGK. Avgiften för denna grupp är 3.200kr och inkluderar även 1st privatlektion á 30min med den instruktör som är ansvarig för gruppens träningar.

Killar yngre – Killar födda 2004 eller senare som vill träna en gång per vecka. Grupperna delas sedan in beroende på ålder och spelnivå. Avgiften för denna grupp är 2.200kr och inkluderar även 1st privatlektion á 30min med den instruktör som är ansvarig för gruppens träningar. 

Tjejer yngre  – Tjejer födda 2004 eller senare som vill träna en gång per vecka. Grupperna delas sedan in beroende på ålder och spelnivå. Avgiften för denna grupp är 2.200kr och inkluderar även 1st privatlektion á 30min med den instruktör som är ansvarig för gruppens träningar. 

Äldre juniorer – Tjejer och killar födda 2003 eller tidigare som vill träna en gång per vecka. Här ser vi att du som passerat 15år och kanske lagt elitambitionerna åt sidan men ändå vill fortsätta utveckla din golf passar in. Avgiften för denna grupp är 2.200kr/ 3.200kr beroende på om man önskar träna en eller två gånger per vecka, avgiften inkluderar även 1st privatlektion á 30min med den instruktör som är ansvarig för gruppens träningar.  

Vi har en dynamisk syn på gruppindelningen för 2018, vilket innebär att man under säsong kan utvecklas väl och intresset för golf kan variera över tid som då kan leda till att möjligheten att byta grupp.

I samtliga träningsavgifter ingår deltagande i vissa aktiviteter så som kick-off, avslutning och fredagstouren. Övriga aktiviteter har en anmälningsavgift.

Skriv gärna ut vår aktivitetskalender från hemsidan så du inte missar att anmäla dig till någon av våra omåttligt populära sidoaktiviteter. Vid överanmälan gäller först till kvarn principen för samtliga aktiviteter. Anmälan för aktiviteterna kommer att öppnas i början utav januari.

 

Vid frågor gällande juniorträningen vänder ni er till Djursholms Golfklubbs sportchef Erik Algulin på erik.algulin@dgk.nu alternativt 0706- 90 52 50.

Varmt välkomna till ett fantastiskt golfår 2018 med oss på Djursholms Golfklubb.

Bästa hälsningar, Juniorkommittén och tränare

 

Är du köande junior till Djursholms Golfklubb i åldern 7-11 år ber vi er istället läsa under fliken "Golfskolan".

 

OBS! ANMÄLNINGSTIDEN HAR GÅTT UT!

OBS! Anmälan är först bekräftad då ni mottagit en bekräftelse till ovan angiven e-post.