Vinterträning 2018

Ett roligt och bra sätt att ge dig de bästa möjligheterna till ett bra golfår. Var med på Djursholms Golfklubbs vinterträning.

ANMÄLNINGSTIDEN HAR GÅTT UT!

PLANERING OCH TRÄNINGSGRUPPER FINNER NI LÄNGRE NED PÅ DENNA SIDA

Vinterträningen börjar den 20 jan och pågår under 8 tillfällen med uppehåll för sportlov. Träningen är precis som tidigare år på lördagar och ni delas in i grupper efter nivå och ålder. Varje grupp tränar en timme mellan kl.09-13 tillsammans med minst två instruktörer. Träningen bedrivs i Ullna indoor golf, tidigare Golfpunkten, som är belägen i Rosenkälla precis bredvid Ullna GC.

Avgiften för vinterträningen är 1600kr och då ingår 8 stycken träningstillfällen, mattor och bollar. Avgiften betalas mot faktura till klubben, faktura kommer i början utav januari månad.

För att kunna delta i vinterträningen måste du vara medlem i Djursholms Golfklubb, anmälan görs genom att du fyller i enkäten nedan. Observera att er anmälan enbart bekräftats när ni fått ett bekräftelsemail till den e-post ni angivit. Anmälan skall ske senast 7 jan 2018.

Vi kommer under träningstillfällena att gå igenom grunderna i hela svingen, närspel och givetvis massor med annat roligt så detta blir den perfekta uppladdningen inför säsongen 2018. Vid frågor gällande vinterträningen, kontakta Erik Algulin på erik.algulin@dgk.nu eller 0706-90 52 50.

 

Datum för vinterträningen

Lör 20 jan

Lör 27 jan

Lör 3 feb

Lör 10 feb

Lör 17 feb

Sportlov

Lör 10 mars

Lör 17 mars

Lör 24 mars

 

Träningsgrupper och mer utförlig planering kommer att anslås mån 9 jan på klubbens hemsida och via mail.

Varmt välkomna!

 

Ni som anmält er och blivit antagna i Tävlingsgruppen eller Team DGK till vintern och således tränar helår med både golf och fys skall inte göra denna anmälan.

 

ANMÄLNINGSTIDEN HAR GÅTT UT!

OBS! Anmälan har först blivit mottagen då ni själva har fått ett bekräftelsemail till den e-post som angivits ovan.