Damkommitté

ÄNTLIGEN! Onsdag 1 juli startar damernas tävlingsverksamhet på 18-hålsbanan. Det blir ett kraftigt förändrat spelprogram under juli månad. Fr.o.m. augusti följer vi det tidigare tävlingsprogrammet, se pdf fil nedan för tävlingsprogram.

Med anledning av den för närvarande omfattande spridningen av coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder, ber vi er alla att uppdatera er på klubbens hemsida via denna länk.

Välkommen att delta i damkommitténs aktiviteter!

Vår önskan är att alla damer ska känna sig välkomna och tycka att det är roligt att delta i tävlingar och aktiviteter vi anordnar. Damernas tävlingsprogram finns här på hemsidan, på anslagstavlan och i damernas omklädningsrum.

• Onsdagar kommer fortsätta som tävlingsdagar som i fjol med start oftast kl.10:00, men undantag förekommer. Kolla starttid för respektive tävling.
  • Damernas onsdagstävlingar skall anmälas och betalas via nätet (mingolf.se) eller i receptionen. Inga återbetalningar kommer att göras.
  • Fr o.m. måndag 11/5 t.o.m. måndag 22/6 anordnar vi Drop in spel på 9-hålsbanan. Första start kl 17:17. Ingen föranmälan och ingen startavgift. Minst två medlemmar från Damkommittén kommer delta.
  • Fr.o.m. augusti 2020 kommer alla damtävlingar ske varannan onsdag jämn vecka på 9-hålsbanan p.g.a. ombyggnad av 18-hålsbanan. Se aktuellt tävlingsprogram nedan.

Information, anmälnings- och startlistor samt resultat finns under resp. tävling i www.mingolf.se

Välkommen att kontakta oss om du undrar över något. Väl mött!

Gunilla, Gittan, Viveca, Eila, Anna och Susanna