Damkommitté

Damkommittén

Med anledning av den för närvarande omfattande spridningen av coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder, ber vi er alla att uppdatera er på klubbens hemsida via denna länk, klicka här

Välkommen att delta i damkommitténs aktiviteter!

Vår önskan är att alla damer ska känna sig välkomna och tycka att det är roligt att delta i tävlingar och aktiviteter vi anordnar. Damernas tävlingsprogram kommer finnas här på hemsidan, på anslagstavlan och i damernas omklädningsrum. Förutom våra tävlingar på onsdagar så har vi matchtävlingen Pärlorna och Eclectic som sträcker sig över hela säsongen. En nyhet för i år är Drop-in 3 måndagar under maj på 9-hålsbanan - ingen föranmälan behöver göras, samling kl. 17:45. Vår förhoppning är att vi genom valet av formen och tiden gör att ni som inte har möjlighet att delta i onsdagstävlingarna får tillfälle att spela med andra medlemmar. Självklart är även ni som spelar på onsdagar också välkomna!

Eftersom 18-hålsbanan stänger för ombyggnad har några tidigare tävlingar behövt utgå.

Nedan ses planeringen för säsongen 2020 för damtävlingarna:

• Onsdagar kommer fortsätta som tävlingsdagar med start oftast kl.10:00, men undantag förekommer. Kolla starttid för respektive tävling.
  • Damernas löpande onsdagstävlingar skall anmälas via nätet (mingolf.se) och betalas före start i receptionen. Övriga damtävlingar ska anmälas och betalas via nätet. Anmälan kan avbokas, men inga återbetalningar kommer att göras. Gäller även övriga klubbtävlingar
  • Tävlingsavgiften blir oförändrad. 40kr/tävling (förutom klubbmatchen mot Kevinge, där vi följer Kevinge och tar 70kr)
  • Måndag 11/5,18/5 och 25/5 kommer vi anordna Drop in spel – se ovan. Minst två medlemmar från Damkommittén kommer delta.
  • Eftermiddagstiderna på onsdagar kommer inte längre finnas pga att ingen utnyttjade dessa under föregående säsong
  • o.m. augusti 2020 kommer alla damtävlingar ske varannan onsdag jämn vecka på 9-hålsbanan p.g.a. ombyggnad av 18-hålsbanan.
  • VIP kväll var planerad onsdag 22/4 hos vår sponsor för Ladies Invitational DESIGNERS i Näsby Park INSTÄLLD
  • Onsdagen 29 april kl. 18.30 planerade vi vår årliga Kick-off INSTÄLLD

Information, anmälnings- och startlistor samt resultat finns under resp. tävling i www.mingolf.se

Vi står som arrangör för en rad aktiviteter under säsongen och förhoppningsvis kan vi upprepa de senaste årens fantastiska siffror gällande starter på våra tävlingar.

Välkommen att kontakta oss om du undrar över något. Väl mött!

Gunilla, Gittan, Viveca, Eila, Anna och Susanna