Anmälan årets juniorträning

Du har väl inte missat att anmäla dig till årets juniorträning?

 

 

Det är nu hög tid att anmäla sig till årets utomhusträning på DGK med start v.17. Sista anmälningstid är 15 april. Nytt för denna säsong är att vi i större utsträckning kommer att ha mixade träningsgrupper för att få jämnare nivå och ambition på de i gruppen samt att vi erbjuder ännu fler träningstillfällen och ger ännu fler möjligheten att träna fler gånger varje vecka. Vi hoppas att just Du vill vara med oss under säsongen!

http://www.dgk.nu/se/junior/juniortraning

 

Tjej-/ Grabbsatsning

Vi kommer självklart även fortsätta vår omåttligt populära tjej-/ grabbsatsning under 2017. Detta är ett utmärkt komplement till den ordinarie träningen för dig som vill utveckla din golf lite extra. Konceptet med ”mini-camps” över en hel dag ger också möjligheten att träna och utveckla de färdigheter som inte riktigt ryms tidsmässigt i den ordinarie verksamheten.

http://www.dgk.nu/se/junior/tjejsatsning-2017-1

http://www.dgk.nu/se/junior/grabbsatsning-2017

 

Aktiviteter

Utöver detta erbjuder vi självklart en mängd olika aktiviteter under säsongen, missa inte att anmäla er i tid då en del av dessa brukar bli fullbokade. Först ut för säsongen är givetvis vår Kick-off med en scramble på 9-hålsbanan. Skriv gärna ut vår aktivitetskalender redan nu så du inte missar något under säsongen. Du hittar den på länken nedan. Under fliken ”junior” hittar du allt som är viktigt och under fliken ”aktiviteter” finner du anmälningar och information för varje enskild aktivitet.

http://www.dgk.nu/se/junior/aktiviteter

 

 

Vi hoppas att just du vill vara med oss för att utveckla din golf och ha kul på Djursholms Golfklubb!

Kommentarer