Hög tid att anmäla sig till årets juniorträning

Är du junior och medlem i Djursholms Golfklubb? Då hoppas vi att just Du vill vara med i våran träningsverksamhet för att ta din golf framåt. Vi har träningen för dig oavsett om du vill bli världsstjärna eller helt enkelt bara bli lite bättre.

Vårträningen startar vecka 18 på DGK. Träningen sker en gång i veckan, åtta veckor i vår och åtta veckor i höst med start vecka 32. Samtliga grupper tränar kl 17-19 antingen på måndag, onsdag eller torsdag med första tillfället 27:e, 29:e eller 30:e april. En timme leds träningen av Stephen och Erik. En timme genomförs egna övningar, utmaningar eller spel med stöd av föräldraledare.

Anmälan görs genom inbetalning till klubbens BG 235-2912 senast 15 april 2015, glöm inte namn på inbetalningen. Avgiften för hela säsongens träning är 1900kr. När kansliet bekräftat er betalning placeras ni i en träningsgrupp. Träningsgrupperna anslås på hemsidan, anslagstavlan på DGK och Facebook under v.17. Glöm inte bort att delta/anmäla er till klubbens övriga junioraktiviteter.

Varmt välkomna till ett fantastiskt golfår 2015 med oss på Djursholms Golfklubb.

Bästa hälsningar, Juniorkommittén och tränare

För utskriftsvänligt dokument se PDF:en nedan.

För frågor gällande juniorträningen vänligen kontakta vår junioransvarige tränare Erik Algulin.