Junioravslutning 2017

Söndagen den 8 okt genomfördes juniorernas avslutning för säsongen 2017 i enbart glada miner och kraftigt ihållande regn. Under dagen avgjordes även putt KM för juniorer samt närmast hål med hammarklubba.

Även om vädret inte var det optimala för golf så var det en underbar inramning samt fantastisk närvaro då samtliga 53 anmälda juniorer deltog. Det spelades scramble på 9-hålsbanan där de äldre juniorerna fick ta ansvar som lagkaptener och coacha de yngre adepterna ute på banan, vilket sköttes exemplariskt. Tävlingen vanns utav lag Sten Almgren, se bild ovan. För detta fick de varsin mössa med Djursholms logga, i ett sådant sammanhang får det vara ok med mössa inne i klubbhuset.

Under dagen avgjorde även putt KM i pojk- och flickklassen. På tjejsidan lyckades Mathilda Orring försvara sin titel för tredje året i följd! Bland killarna åkte fjoårsmästaren Rasmus Nilsson ut i kvalet och som segrare stod istället Sten Almgren.

Närmast hål med hammarklubba efter diverse knockar hit och dit lyckades Max Fallenius bli. Det delades även ut diverse priser som inte var direkt kopplade till söndagens spel. Nattgolfen vanns utav Iris Ehrengren och vinnare utav hela årets Fredagstour är Aina Holm tack vare jämt spel över hela året tillsammans med deltagande i samtliga deltävlingar, bra jobbat Aina! På delad andra plats efter Aina kom Alexander Silén och Tom Wiseman.

Samtliga som deltog i avslutningen kan anse sig vara vinnare, det var en fantastik bedrift att vara ute hela dagen för att spela golf i rådande väderlek.

Tack för säsongen 2017 till alla klubbens juniorer, föräldrar som bidragit i vått och torrt och framförallt även de privatpersoner och företag som bidrar som partners till vår verksamhet. Vi behöver er alla för att skapa denna fantastiska verksamhet och utveckla den vidare!

Nu tar vi nya tag inför 2018!