Juniorkick-off och tävlingsframgångar

Söndagen den 7maj var juniorernas stora kick-off för 2017. På agendan stod scrambletävling samt middag på Dodd´s och samtidigt har flertalet juniorer startat sin tävlingssäsong.

Nu i söndags den 7maj genomfördes årets kick-off på vår 9-hålsbana som visade sig från sin bästa sida med fantastiska greener. Riktigt kul att se vilket drag det är just nu runt verksamheten och hela 56 juniorer deltog i årets kick-off och detta trots att 7st var och spelade SGDF Rookie tour på Ingarö, vilket är ett överlägset nytt rekord för klubben i deltagarantal.

Scramblen på 9-hålsbanan flöt på riktigt fint och efteråt väntade en middag med prisutdelning på Dodd´s. Årets scramble vanns av Team Samuel med lagdeltgarna Samuel, Fredrik, Olivia, Lovisa och Ella.

Under middagen presenterades även årets kalender och för er som inte var närvarande finner ni den på länken nedan. Vi poängterade även vikten av att ha en aktiv mailadress i GIT för alla juniorer då vi ofta använder oss av GIT för utskick och nyhetsbrev.

Utöver framgångarna på 9-hålsbanan så hade vi som hela 7st deltagare på SGDF Rookie tour. Denna tävling på Ingarö vanns utav Filippa Berg von Linde från DGK med fantastiska 63 netto, grattis Filippa!

Vi passade även på att omnämna årets två stipendiater. Jimmy Dodds stipendie som tilldelas klubbens bäste junior gick även detta år till Erik Jonasson för sina fina framgångar på college i Florida. Rudas stipendie som delas ut till någon som visat på hög träningsflit samt även är en god förebild och representant för Djursholms Golfklubb och dess yngre juniorer tilldelades Samuel Oscarsson.