Klubbmatch mot Lidingö den 6 augusti

Välkommen till årets klubbmatch mot Lidingö. I år spelar vi på Lidingö. Kanonstart kl. 09.00

Lidingö Golfklubb seniorkommitté har nöjet inbjuda Djursholms Golfklubbs seniorer

till Klubbmatch på Lidingö tisdagen den 6 augusti 2019. KANONSTART kl 09.00

Tävlingen är öppen för alla damer och herrar som under året fyller lägst 50 år med hcp max 36,0 för herrar och max 36,0 för damer och spelas som individuell poängbogey. Valfri tee gul alt. röd

Antalet deltagare från varje klubb är maximerat till 24 st. varav de 15 bästa räknas in i lagresultatet.

Avgiften är 220 kronor. 60 kronor i tävlingsavgift som betalas i samband med anmälan via golf.se. Resterande del (som inkluderar greenfee och kaffe) erläggs i samband med incheckning. Då berättar du också om du önskar äta lunch (på egen bekostnad). Prisutdelning sker under lunchen.

Anmälan sker på www.golf.se, sök klubb Lidingö. Glöm ej ange eventuella önskemål om tee och bil (för lottningen). Bil måste dock individuellt reserveras i särskild ordning hos receptionen (08 7317900).

Anmälningstiden utgår den 2 augusti kl. 16.00

Tävlingsledare: Göran Barkar, 070 6672350, e-post goran.barkar@gmail.com