Klubbmatch mot Stockholms GK på Kevinge onsdagen den 22 augusti 2018

Stockholms Golfklubbs herrseniorer har nöjet inbjuda

Djursholms Golfklubbs herrseniorer till traditionsenlig klubbmatch på Kevinge

Onsdagen den 22 augusti 2018

Första start kl. 09:00 (OBS! Kanonstart). Efter tävlingen hoppas vi att alla kan stanna för lunch och prisutdelning.

Tävlingen spelas i bäst av 24 matcher, med 2 matcher i varje fyrboll.

Tävlingen är öppen för alla manliga oldboys/seniorer som under året fyller lägst 55 år med max hcp 36,0. Spel sker från gul tee, dock att spelare i klass H 75 kan välja att spela från röd tee.

Antalet deltagare från varje klubb är maximerat till 24 st. Startavgiften är 70 kronor.

Anmälningslistan skall vara oss tillhanda senast fredagen den 17 augusti kl. 12 och skall innehålla uppgifter om golf-ID, namn, hcp samt i förekommande fall önskad tee om det avviker från ordinarie och/eller bil.

OBS! Anmälan från Djursholm se nedan.

E-post: kansli@stockholmsgolfklubb.se med kopia till jan.folkesson comhem.se

SGK:are anmäler sig direkt - till receptionen, tel 08-544 90710.

Startlista publiceras 20 augusti kl. 14.

Välkomna!

Stockholms Golfklubb

Seniorkommittén

Anders Linden                                    Jan Folkesson

OBS!

ANMÄLAN för DGK:are

En fiktiv tävling är upplagd på DGK för att hantera anmälningar. SGK kommer att svara för startlistan enligt ovan. Glöm ej ange eventuella önskemål om tee eller bil då du anmäler dig, även vid anmälan via receptionen. Bil måste dock beställas separat via SGKs reception. Vår anmälningstid utgår kl 10.00 den 12 augusti.