Mathilda Orring till riksfinal i Skandia Cup

Årets regionfinal i Skandia Cup spelades på Troxhammars GK och aldrig förr har Djursholms Golfklubb haft så många deltagare i regionkvalet.

Skandia Cup är en utav världens största juniortävlingar där första deltävlingen är ett klubbkval under midsommarveckan och nästintill samtliga klubbar i landet deltar. Lyckas man placera sig topp två i klubbkvalet väntar distriktsfinal och kommer man även bland de två främsta här går man vidare till regionfinal. Under föregående vecka spelades regionfinalen på Troxhammars GK och Djursholms GK var representerade utav följande spelare, Matthilda Orring, Filippa Berg von Linde, Magnus Nelson och Wilhelm Berg von Linde.

Väldigt bra jobbat av samtliga som lyckas ta sig till regionfinalen men allra bäst lyckades Mathilda Orring som alltså gick vidare även till riksfinal.

-" Jag slog väldigt bra inspel under hela dagen men hade det lite svårt på Troxhammars snabba och ondulerade greener", säger Mathilda.

Nu väntar alltså riksfinal för Mathilda som spelas 26-27 augusti på Dalsjö GK.

Stort grattis och lycka till säger vi från klubben!