NYHET! Onsdagsklubben 2015

Nu bjuder vi in dig som är 16-21 år gammal och medlem i Djursholms Golfklubb till onsdagsklubben. Onsdagsklubben är i första hand för dig som gillar golf och framförallt gillar att spela golf men kanske inte alltid tar det på allra största allvar.

Onsdagsklubben är för 2015 en helt ny aktivitet och den är öppen för alla juniormedlemmar i Djursholms Golfklubb i åldrarna 16-21 med officiellt hcp.

Den viktigaste ambitionen med onsdagsklubben är att golf ska vara väldigt roligt och därför kommer vi i stort sett enbart lägga fokus på att spela golf och samtliga sammankomster kommer avslutas med en gemensam middag i klubbens restarurang. Vi tror nämligen att det i klubben finns en hel del juniorer i dessa åldrar som tycker att golf är väldigt roligt men inte riktigt är beredda att lägga den kraft, tid och energi som "vanliga" juniorträningen innebär pga. jobb, studier eller andra intressen.

Onsdagsklubben kommer vara under maj månad vid följande tillfällen 6/5, 13/5, 20/5 och 27/5 och dessa datum är då givetvis onsdagar.

Vid tillfällena 6/5 och 20/5 kommer det för de som önskar finnas möjlighet till lite hjälp på rangen under uppvärmningen 16.15-17.00. Detta ingår givetvis för onsdagsklubbens medlemmar.

Vid varje onsdag räknar vi med att första boll startar ca 17:20 på klubbens bollrännetider och spelformen kommer vara varannan gång bästboll och varanann gång singel poängbogey med hcp. Efter avslutat spel på 10 hål samlas samtliga deltagare i klubbens restaurang för en gemensam middag.

För att komma till anmälningssidan klicka på länken nedanför.