Organisationsförändringar

Ny VD/Klubbchef i Djursholms Golfklubb! Erik Algulin har utsetts till ny VD/Klubbchef i Djursholms Golfklubb och samtidigt har Andreas Högberg Piik rekryterats som ny Sportchef.

Vår Klubbchef Thomas Nilsson har under en längre tid velat dra ner på arbetstakten och slutar från och med årsskiftet som Klubbchef i Djursholms Golfklubb. Thomas går ner på halvtid och kommer att arbeta med projekt och även bistå Erik under 2019.

Erik Algulin har arbetat på Djursholms Golfklubb sedan 2013 och har som Sportchef bl.a. ansvarat för den uppmärksammade och prisbelönta juniorsatsningen. Erik har under 2016 – 2018 gått golfens klubbchefsutbildning (IHM Business School/GAF) och har vid sidan av sin tränar- och sportchefsroll även stöttat Thomas i arbetet som Klubbchef.

- Jag ser med stor glädje och ödmjukhet fram emot denna nya tjänst och det ska bli oerhört spännande att få spela en ännu större roll i Djursholms Golfklubbs utveckling framgent. Jag hoppas att vi tillsammans, både personal och medlemmar, kan skapa en trivsam och aktiv golfklubb där det är liv och rörelse på banan och i klubbhuset under hela året. Ni medlemmar som har frågor eller funderingar gällande klubben och dess verksamhet skall alltid känna er välkomna att höra av er. Vi ses på klubben!, hälsar Erik.

Samtidigt har styrelsen den stora glädjen att presentera Andreas Högberg Piik som ny Sportchef!

Andreas kommer närmast från Upsala GK där han varit ansvarig för deras framgångsrika junior- och elitverksamhet samt Head Pro under 2018.

- Det ska bli oerhört spännande att ta vid efter Erik som jag känner sedan tidigare och fortsätta att utveckla den fina juniorsatsningen. Jag ser fram emot att bli en del av tränarteamet på Djursholms Golfklubb och att lära känna medlemmarna, säger Andreas.

Vår Head Pro, Stephen Law, kommer att fortsätta utveckla junior- och träningsverksamheten tillsammans med Andreas. Även Jenny Hagman fortsätter vara en del av vårt tränarteam.

Styrelsen välkomnar Andreas till klubben och önskar Erik och hela teamet lycka till!