Organisationsförändring på banan!

Vår omtyckta Banchef Per Ståhlberg har efter drygt 25 år valt att sluta sin tjänst på Djursholms Golfklubb!

Vår omtyckta Banchef Per Ståhlberg har efter drygt 25 år valt att sluta sin tjänst på Djursholms Golfklubb. Per har fått ett fantastiskt erbjudande att ansvara för försäljning och eftermarknad av Toros bevattningsanläggningar i Sverige. Vi gläds över att Per får denna möjlighet men samtidigt är vi ledsna över att mista en fantastisk person och medarbetare. Vi alla önskar Per all framgång med det nya jobbet och dess utmaningar. Stort tack Per för ditt engagemang och för den kärlek till Djursholms Golfklubb du visat under alla dessa år.  Pers sista arbetsdag hos oss kommer att bli fredagen den 26 oktober.

Vår mycket duktiga andreman Jonas Håkansson, Pers högra hand kommer tillsvidare att ta över ansvaret för våra banor. En liten presentation av Jonas:
Jonas är född och uppvuxen i Skåne. Efter 4 säsonger på Kristianstad GK har Jonas arbetat på Djursholms GK sedan 2008. Sedan 2010 har Jonas arbetat som andreman och har de senaste åren haft ansvar över personal och den dagliga driften av golfbanan. Utöver fristående ledarskapskurser har Jonas genomgått Svenska Golfförbundets grund- och vidareutbildning inom banskötsel. Just nu går Jonas banchefsutbildningen som avslutas hösten 2019.