Vinst mot Lidingö på Djursholm

I en otrolig värme var det hela 32 spelare - vardera 16 från respektive klubb - som ställde upp i klubbmatchen den 25 juli 2018.  En riktigt bra prestation kan man tycka. Seniorerna från Djursholm, såväl damer som herrar - lyckades bäst denna dag. Siffrorna blev 398 - 345 i Djursholms favör. Vi räknade de 12 bästa poängen för respektive klubb.  Vandrinsgpriset finna nu att beskåda i prisskåpet på klubben.

Det delades också ut fyra individuella priser till respektive klubb.

Stort grattis Svante Ödman som spelade ihop helt fantastiska 41 poäng!! Därefter följde Ingegerd Linton (36 poäng), Bo Persson (36) samt Arne Blitz (35).

Från Lidingös sida fick Magnus Wedberg 31 poäng följd av Andrée Edlund (31) Bengt Vannergård (30 samt Stefan Larsson (30).

Gartulationer till alla!

Resultalistan finns på golf.se under tävlingen. Den är indelad i två klasser (respektive klubb).