Tjejligan och Lilla Stockholmsligan

Under senaste veckan har lagmatcherna och turneringarna kommit igång för hösten. Djursholms GK har varit representerade i både Tjejligan och Lilla Stockholmsligan.

Måndag den 14:e spelade Djursholms tjejjuniorer Tjejligan omgång 2 i grupp 3 mot Viksjö och Lidingö2 på Djursholms 9-hålsbana. Djursholm förlorade sin match mot Viksjö men vann mot Lidingö och med den sammanlagda poängställningen över 2 omgångar (Viksjö 6p, Djursholm 4p och Lidingö 2P) så säkrade vi en plats i finalspel på Huvudstadens GK/Lövsättra den 26:e Augusti.

Vi spelade i kanonväder på en bana i otroligt fint skick och jag vill tacka alla tjejerna för en fin insats och en härlig stämning i laget. Från Djursholm deltog Thomasine Bartholdson, Ebba Mattisson Thalén, Filippa Berg von Linde, Hanna Isaksson och Elma Heder som på 1 timmes varsel hoppade in som ersättare.

För grabbarnas del var det spel på Wermdö GK i Lilla Stockholmsligan som gällde. Alla spelarna presterade väl och man lyckades nästan hämta upp hela avståndet i gruppen från spelomgång 1. Tyvärr missade Djursholms GK finalspelet med 0,5p men ändå otroligt bra kämpat utav samtliga. Från Djursholm deltog Albin Tjärnvall, Max Fallenius, Fabian Fallenius, Valdemar Hjalmar, Magnus Nelson och Axel Romney.