Välkommen till en regelkväll på klubben!

Då intresset var enormt bland våra medlemmar blev regelkvällen den 28 mars fullbokad på bara några timmar! Vi välkomnar nu er till ytterligare ett tillfälle, tisdagen den 26 mars, välkommen med din anmälan!

OBS! Sista dag för anmälan är onsdag den 20 mars!

Tisdagen den 26 mars bjuder Djursholms Golfklubb in till regelkväll. Fokus kommer att vara på "Golfens nya regler" och presentationen hålls av domare Robert Leonardi.
Det kommer vara ett begränsat antal platser om 70 st, varav ett antal är reserverade till deltagare från de kommittéer som arrangerar tävlingar.

I deltagaravgiften om 135:- ingår Dodd´s stora räksmörgås som serveras från kl 17.30. Dryck beställs separat på plats. Presentationen med Robert börjar sedan kl 18.00 och under två timmar kommer han att guida oss genom de nya golfreglerna.

Anmälan är bindande och görs på länken nedan, först till kvarn gäller.

Varmt välkomna!

Anmäl dig här: Anmälan till regelkväll tisdagen den 26 mars