Vi vill hjälpa just Dig att utveckla ditt golfspel!

Stephen Law, Head Professional

Assisterande Professional i London, England 1978-84, blev kvalificerade PGA Professional efter sista examen på Lilleshall 1981. Vann 1981 South of England U25 ch`ship och förlorade i Play-off i Greater London Assistants ch`ship 1982. Har varit verksam på Djursholms GK sedan vår 1984.

Stephen har vidarutbildat sig ständigt genom åren inom områderna golfteknik, mentalträning m.m på olika teaching seminarier och kurser både i Sverige och utlandet, där några av världens mest respekterade instruktörer bl.a. Dr. Gary Wiren, Mike Hebron, Pia Nilsson/Linn Marriott, Hank Haney, Mike Adams och Jim Hardy har delat med sig av sina kunskaper. Genom studier hos engelska PGA har Stephen fått Golf psychology coaching certificate.  Andra uppdrag i Sverige inkluderar bl.a tränare för SGDF`s utvecklingsgrupp för pojkar född 83/84. 

Med assistans av bl.a. video, Explainar Professional , Forsight launch monitor och framför allt sin mångåriga erfarenhet, hjälper Stephen dig att hitta de mest effektiva och enklaste sätten att förbättra ditt spel. Välkomna!

070-796 80 26

stephenlaw@ownit.nu

Niklas Bruzelius, Club Professional

Niklas Bruzelius är 41 år gammal och bor i Nacka tillsammans med sin fru och deras två döttrar. 

Niklas avslutade sin professionella karriär 2015, efter spel på dvs olika tourer runt om i världen. Niklas är fostrad på Wermdö GCC och sina främsta meriter som spelare är två SM-guld i både lag och match samt sex stycken segrar på Nordiska ligan. Han har spelat ett tiotal europatourtävlingar och även gjort 6 år i Swedish Golfteam som amatör. De senaste fyra åren har Niklas arbetat på Mälarö GK Skytteholm. Där har han varit huvudtränare och ansvarat för all utbildning, utrustning och företagsgolf.

Niklas säger själv om sin roll: ”Min ambition som golftränare är att hjälpa och inspirera både unga och äldre med sitt spel. Tror att jag har mycket att bidra med efter 15 års professionellt golfspelande. Mitt mål är att få mina elever att brinna för golf lika mycket som jag gör. Varmt välkomna!”

Förutom att träna några av våra juniorgrupper så kommer Niklas att ansvara för den nya golfbutiken, utföra "custom fitting" av golfklubbor samt genomföra golflektioner och kurser till er medlemmar och gäster. 

070-814 01 55

niklas.bruzelius@dgk.nu

Andreas Högberg Piik, Sportchef

Andreas avslutade sin proffskariär 2012 efter spel på Nordiska ligan 2006-2007 och European Challenge Tour 2008-2012. Han har som främsta meriter tre segrar på Nordiska ligan och två topp-3 placeringar på Challenge Tour. Andreas har ett SM-guld med sin moderklubb Sollentuna GK 2008. Han har spelat ett 10-tal Europatourtävlingar mellan 2007-2011. 2019 blir Andreas första år som sportchef på Djursholms Golfklubb. Dessförinnan arbetade han på Orresta Golf & Konferens (2013-2016) och Upsala Golfklubb (2017-2018).

Andreas har genomgått PGAs TAU (tränarassistenutbildningen) 2012 och TU (tränarutbildningen) 2013 – 2015.  Under de tre åren på TU har han genomgått utbildning inom områden som golfteknik, träningslära, coachning och ledarskap, anatomi, examensarbete mm. Utöver dessa utbildningar har Andreas även deltagit regelbundet på PGA's Teaching Summits samt gjort TrackMan University level 1 och 2. Andreas har även varit coach för Swedish Golf Team's Supercamp satsning, SGDF's juniorverksamhet och UGF's Junior & Elit. 

Andreas säger så här om sin roll: "Det är otroligt inspirerande att ansvara och säkerställa att vi på DGK har en riktigt kvalitativ junior- och träningsverksamhet för alla. Att både se över helheten men samtidigt också få vara ute och ge engagerade lektioner och träningar."

073-6548222

andreas.hp@dgk.nu 

Jenny Hagman, Club Professional

Jag heter Jenny Hagman och jobbar idag med träning för golfare och med coaching inom personligt ledarskap. Jag brinner för att hjälpa mina elever framåt mot sina mål och se till att de håller balansen och mår bra på vägen. Med en bakgrund som golfproffs, VD och tränare i många år har jag stor erfarenhet av både vad som fungerar och inte fungerar.  Som personlig tränare är jag inriktad mot golfare och jag hjälper mina elever att bygga sin kropp från grunden så att den håller i längden, både på och av golfbanan. Jag tror mycket på att jobba med grunderna, oavsett om det är styrka, rörlighet eller teknik eller mental träning och det är så jag bygger upp min träning med mina elever. Det senaste året har jag utbildat mig till medicinsk yoga instruktör och är snart licensierad Mental Tränare. Jag blandar ofta in mental träning och MediYoga i min träning och coachning. Det hjälper mina elever att få starka nerver och ett lugnt sinne. Du får gärna läsa mer om mig på www.jennyhagman.com och hör av dig om du har några frågor eller funderingar.  

070-631 17 43

info@hagmangolf.se

George W Deverell, Honourary Professional

George kom till Sverige 1956, efter lärlingsperioden hos Bert Hodgeson och Reg Horn i England. Som främsta tävlingsmerit har George en 2:a plats i Skandinaviska Mästarskapet 1960.

George "Jåschan" Deverell har varit Djursholms GK trogen sedan sin ankomst i Sverige och har arbetat på golfklubben i hela 65 år vilket är ett världsrekord. Jåschan är otroligt uppskattad och en stor del av träningskulturen på golfklubben. Som golftränare är han entusisatisk och står fast vid smarta övningar som ger snabb förbättring. 

073-672 91 49