Junioravslutningen 2021

Junioravslutningen på Djursholms Golfklubb är en höjdpunkt som ni verkligen vill vara med på! Vi spelar en scramble på 9-hålsbanan med mixade juniorlag (olika åldrar) och grillar mat, utmanar oss själva i puttävling, tar del av prisutdelningen där vi sammanfattar en del av årets tävlingar m.m.

Söndagen 10 oktober samlas vi 8.30 vid stora puttinggreen vid klubbhuset (egen uppvärmning på rangen från kl 8.00). Därefter spelas en scramble i 4-mannalag på 9 hålsbanan med spännande utmaningar längs vägen (start 9.00).

Ute på banan bjuds det på grillat för alla deltagande juniorer och efter färdigt spel är det puttävling och prisutdelning, både för dagens scrambletävling och tävlingar som har spelats under året.

Anmälan sker i enkäten nedanför på denna sida senast 5 okt 2021, observera att anmälan enbart är mottagen om ni också fått ett bekräftelsemail till angiven e-post. Vid anmälan finns möjlighet att lämna önskemål om spelpartner.

Junioravslutningen är för alla deltagare i träningsgrupperna: Team DGK, Tävlingsgruppen, Tävlingsgrupp Utveckling (A,B,AC, C), Juniorer Äldre, Killar Yngre och Tjejer Yngre.

Varmt välkomna att avsluta träningsgruppernas 2021 säsong på bästa sätt!

OBS! Anmälan har först blivit mottagen då ni själva har fått ett bekräftelsemail till den e-post som angivits ovan.