Vad är juniorverksamheten på Djursholms Golfklubb?

Tack för visat intresse av vår juniorverksamhet!

  

Information:DGK har ca 380 fullvärdiga juniormedlemmar 7-21 år. De allra flesta platserna till träningsgrupper, läger, aktiviteter m.m. är riktade till dem. Vi erbjuder helårsträning som består av vinterträning 1-2 ggr/veckan och den stora utomhusträningen april-okt med träning och aktiviteter ca 2-4 ggr/veckan beroende på träningsgrupp. För intresseanmälan till denna träning vänligen följ länkarna:

Intresseanmälan Juniorträning 2023 - Fullvärdig juniormedlem (svenskalag.se)

 

DGK har ca 700 juniorer 6-21 år som står i kö till golfklubben. Kötiden är flera år beroende på kökategori, ex. medlemskap i familjen eller boende i Danderyds kommun. För att stimulera till träning och utveckling under tiden junioren står i kö till ett fullvärdigt medlemskap så har vi format några alternativ eftre ålderskategori:

Golfskolan 2023, 7-9 år (svenskalag.se)

Träningsmedlemskap Yngre 2023. 10-12 år (svenskalag.se)

Träningsmedlemskap Äldre 2023. 13-21 år (svenskalag.se)

 

 

 

Golfskolan och Träningsmedlemskap innehåller regelbunden träning under utomhussäongen (8 ggr VT + 8 ggr HT) och en årlig spelmöjlighet på 9-hålsbanan, ett bra sätt att ta del av verksamheten under sin kötid.

För att ställa sig i kö till Djursholms Golfklubb så kan ni följa denna länk: Anmälan till kö | Djursholms Golfklubb (dgk.nu)

Juniorverksamheten på DGK använder Svenskalag Djursholms GK - Svenskalag.se. Ett bra verktyg för vår administration där vi planerar grupper, skickar ut kalendrar, aktiviteter, kallelser m.m. 

 

Nedan finner ni juniorernas kalender för 2023 där det går att sortera per träningsgrupp/målgrupp

 

För frågor och funderingar så är ni välkomna att kontakta oss.

Sportchef: Andreas Högberg Piik, andreas.hp@dgk.nu, 073-654 8222

Juniorkommitténs ordförande: Richard Silén, richard.silen@gmail.com