Damkommitté

Vår önskan är att alla damer ska känna sig välkomna och tycka att det är roligt att delta i de tävlingar och aktiviteter vi anordnar. Alla är välkomna från 22-års ålder och uppåt oavsett handicap. Vi har ett spelprogram för hela säsongen som finns på hemsidan och anslagstavlan. Förutom att tävlingar ingår i vårt spelprogram anordnar vi även Måndagsdrop-in där vi spelar sällskapsspel tillsammans, ingen ingen föranmälan krävs, tävlingar mot andra klubbar, eclectic m.m. Det finns flera olika nya spelformer på årets spelprogram där vi vill lyfta fram lördagstävlingen på 9-hålsbanan. Vi hoppas att ni som inte har möjlighet att spela på veckodagarna har möjlighet att delta då, självklart är även ni som spelar på onsdagar också välkomna!

Förändringar av spelprogrammet kan komma att göras utifrån beslut fattade av klubben som en konsekvens av Covid-19.

• Onsdagar kommer fortsätta som tävlingsdagar med start oftast kl.10:00, men undantag förekommer. Kolla starttid för respektive tävling.
  • Alla anmäls via mingolf.se med undantag för Måndags-drop in. Anmälan kan avbokas, men inga återbetalningar kommer att göras.
  • Anmälningsavgiften blir oförändrad. 40kr/tävling

Vi ser fram emot en härlig golfsäsong!

Välkommen att kontakta oss om du undrar över något. Väl mött!

Susanna, Gunilla, Gittan, Eila, Anna och Elisabet