Herrkommittén

Välkommen att deltaga i herrkommitténs aktiviteter!

HERRKOMMITTÉN

Herrkommittén verkar för att alla herrar i klubben kan träffas, umgås och golfa tillsammans under trivsamma former. Vår målsättning är att erbjuda ett trevligt umgänge och kamratlig samvaro i kombination med uppiggande tävlingsaktiviteter på golfbanan. Vi vill genom våra aktiviteter bidra till att den genuina klubbkänslan förstärks och utvecklas.

Grundbulten i vår verksamhet är herrarnas tisdagsgolf, där vi varje tisdag morgon har starttid kl. 08.00–10:00. I början och slutet av säsongen startar vi en timme senare. Tisdagsgolfen spelas som slaggolf och sammanställs i en Order of Merit och en eclectic efter säsongen. Prisutdelning sker i samband med säsongsavslutningens middag. Sponsrade priser i form av bollar utgår även för varje separat tisdagstävling.

I herrkommitténs uppgifter ingår även att planera och genomföra klubbmatcher tre till fyra gånger per säsong med andra klubbars herrar och damer. Utöver det ordnar vi två lagtävlingar under året; Senior Classic och Try-All.

Tillsammans med klubbens tränare anordnar vi gruppträningar med speciella teman under året; Chippa över en bunker, komma ur en bunker, MasterClass i puttning mm.

Vi ordnar även två temakvällar i April; Taktik afton 7:e april och Regelafton 21:a april.

För anmälan till våra gruppträningar och temakvällar: Golfträning & Aktiviteter med Herrkommittén | Djursholms Golfklubb (dgk.nu)

Hela spelprogrammet för herrarna anslås på vår anslagstavla i klubbhuset och går även att ladda ner här nedan så fort det är klart. Uppdateringar sker konternuerligt under året.

Vi hoppas att du vill deltaga i herrkommitténs aktiviteter. Vid frågor är du välkommen att kontakta någon i kommittén.

Väl mött!

Håkan, Thomas, Janne, Lennart, Janne och Håkan