Tävlingsbestämmelser

Här kan du läsa om vilka regler vi har kring tävlingsdeltagande på klubben.

Endast aktiva medlemmar i Djursholms Golfklubb med fastställd officiell hcp har rätt att deltaga i ordinarie klubbtävlingar. Detta gäller ej inbjudningstävlingar samt seriespel. 

Ett generellt villkor för deltagande i tävling är att medlems- och spelavgift är betald samt att tävlingsavgift och eventuell greenfee erlagts.

Anmälan till tävling sker via Min golf eller i receptionen. För Matchtävlingar endast i receptionen mot erläggande av tävlingsavgift. Antal deltagare i tävlingen får inte understiga 5 deltagare, för KM gäller 4 deltagare. Om deltagarantalet är för lågt ställs tävlingen in.

Avanmälan av tävling skall ske innan lottning. Om man avanmäler sig efter lottning eller inte kommer till start skall hela tävlingsavgiften betalas. Så länge skulden är oreglerad är man avstängd från tävlingsspel.

 

Tävlingshandicap

För att kunna ta emot pris i klubbens handicaptävlingar skall en spelare ha noterat minst fyra handicapronder i GIT under föregående eller under innevarande år. Detta gäller alla spelare (numera även spelare i handicapgrupp 1).

 

Lycka till!

THK