SM-Silver till Djursholms Golfklubb.

Efter fantastiskt spel under hela tävlingsveckan lyckades Djursholms Golfklubb, under sitt debutår sluta 2:a. Grattis till Linköpings Golfklubb som blev svenska mästare 2014.

Det var en riktig laginsats som gav oss denna framgång. Stort tack till samtliga spelare och caddies för ert engagemang. Trots att alla spelare presterade på topp, måste Wille Schaumans slutvarv på fem under par (41 poäng) sista dagen på Barsebäcks Mastersbana lyftas fram. Det var det överlägset bästa individuella resultatet under tävlingen.

När man summerar årets Elitserie känns det lite surt att vi efter 4 dagars spel, 16 varv och 1.135 slag endast blev slagna med 4 slag. Det får bli vår tändvätska att komma väl förberedda till Elitserien 2015.

Vi som fick uppleva dessa underbara dagar var: Wilhelm Schauman, Gustaf Burenstam Linder, Gustaf Kocken, Mattias Bohlin, Erik Algulin, Thomas Nilsson, Erik Jonasson, Ludvig Johansson och Aindrias Risberg.

/Thomas