Djursholms GK:s jubileumströja

Sista dag för beställning är den 31 januari, leverans sker i slutet på mars!

2021 firar vår fina golfklubb 90 år!

Inför firandet planeras olika aktiviteter men för att göra 2021 till ett år att minnas länge och för en lång tid framöver kunna bära med oss så har vi låtit producera en jubileumströja. Vi alla minns det klassiska golfmärket Slazenger, säkert ser vi Seve framför oss och den klassiska bilden när han vinner British Open, men glädje kan vi minnas att märket återuppstått.

Slazenger1881 är ett nytt premiummärke inom Slazengerfamiljen. Varumärket hämtar inspiration från den tid då golfens världsstjärnor allra helst spelade med Pantern på bröstet.

I samarbete med Slazenger1881 har Djursholms Golfklubb tagit fram en tidlös jubileumströja i färgen som Seve älskade mest, marinblå. På bröstet finns vår vackra klubbsköld i form av en unik 90-års jubileumslogotype. På den högra ärmen finns en brodyr i guld med årtalen 1931-2021 och tröjan levereras i en unik exklusiv Augustagrön box där en liten hälsning från klubben välkomnar dig när du lyfter på locket.

Du beställer tröjan direkt på Slazenger1881s hemsida och leverans sker hem till dig med DHL, enkelt, bekvämt och coronasäkert! Tröjan erbjuds i såväl dam som herr storlekar och spänner från Small till XL och är stickad i 100% merinoull. Tillverkningen sker i en fabrik i Barcelona och familjen som producerar har så gjort i över 100 år och du erbjuds en överlägsen kvalitet.

Din beställning behöver vi senast den 31 januari 2021 och leveranserna skeppas ut from 31 mars och några veckor framåt, alltså i god tid till säsongspremiären!