Välgörenhetsgolfen en succé!

Välgörenhetsgolfen till förmån för Operation Smile som spelades på vår klubb måndagen den 15 september blev en dundersuccé!

På initiativ av Cecilia Birke hade intensiva förberedelser pågått i över ett halvår, och i strålande väder spelade dryga 80-talet spelare, varav 21 kändisar, scramble med ett antal bonustävlingar som närmast hål, längsta drive etc. Bland kändisarna märktes Mats Sundin, Peter Forsberg, Janne Schaffer, Lill-Babs, Andreas Johnson, Patrik Isaksson, Ove Bengtson, vår egen Göran Zachrisson m fl, med Steffo Törnqvist som konferencier, och tävlingen vanns av lag Nicholas von Uexkull (medlem i DGK naturligtvis!), med Challe Berglund som kändis, på fantastiska 11 under par! Ute på banan fanns ett antal stationer med förplägnad och förfriskningar, och den efterföljande lunchen och det digra prisbordet var sponsrat av ett antal företag som generöst ställde upp för det behjärtansvärda ändamålet. Till lunchbuffén som Fredrik och hans personal komponerat gjorde Janne Schaffer och Klas Möllberg ett bejublat framträdande. Vid den efterföljande auktionen såldes bl a ett verk av Jacob Felländer för 70tkr och Mats Sundins tröja från NHL All Star matchen i Toronto år 2000 inbringade 40tkr. Totalt blev det ca 250tkr till Operation Smile, vilket innebär finansiering av ett av organisationens uppdrag när de opererar 100-150 barn. Ett imponerande resultat, och många av deltagarna har i efterhand strött beröm över arrangemangen och vår otroligt fina bana. Håll utkik efter Svensk Damtidning för där kommer ett reportage i någon av de kommande utgåvorna!

Ett fantastiskt framgångsrikt arrangemang för ett synnerligen behjärtansvärt ändamål där vår ambition är att tävlingen ska bli årligen återkommande.