Riktlinjer för coronavirus

Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om att idrottsrörelsen från och med 1 mars helt bör avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Läs mer om SGFs coronariktlinjer för golfspel som uppdateras löpande.
På golf.se ligger även coronainformation för spelaren. Läs också om pandemilagen för idrotten i stort på Riksidrottsförbundets hemsida.

För tillfället har vi tävlingsförbud på Djursholms Golfklubb för spelare födda 2001 och tidigare fram till 30:e maj, ny information kommer den 17 maj.
FHM och SGF gick ut den 30 april att det är tillåtet för barn och ungdomar födda 2002 och senare att tävla, vilket gör att vi kommer genomföra några tävlingar för den generationen under våren.

Tänk på att tvätta händerna när ni kommer till klubben, ta inte i hand eller kramas samt det uppenbara att stanna hemma vid minsta symptom.

Med anledning av den fortsatta situationen i samhället följer vi utvecklingen hela tiden, där vi tar del av information och följer rekommendationer från myndigheter.

Vårt gemensamma ansvar är att fortsätta minska risken för smittspridning.
Då läget förändras dag för dag så kommer detta även i fortsättningen påverka våra verksamheter och aktiviteter under året.

Vi kommer naturligtvis hålla er medlemmar och gäster informerade på hemsidan och genom nyhetsbrev.

Personal på klubben

• Vi är mycket restriktiva med fysiska möten för att minska risken för smittspridning.
  • Vi ser gärna att medlemmar kontaktar oss via mail eller telefon istället för att besöka kansliet.
  • Boka era golftider i största möjliga mån via min golf, även ankomstregistrera er

Digitalt vårmöte 6 maj

KRISINFORMATION FRÅN SVENSKA MYNDIGHETER