Covid-19 information

Var fortsatt försiktiga och respektera varandra vad gäller Covid-19.

Tänk på att tvätta händerna när ni kommer till klubben, ta inte i hand eller kramas samt det uppenbara att stanna hemma vid minsta symptom.

Med anledning av den fortsatta situationen i samhället följer vi utvecklingen hela tiden, där vi tar del av information och följer rekommendationer från myndigheter.

Vårt gemensamma ansvar är att fortsätta minska risken för smittspridning.
Då läget förändras dag för dag så kommer detta även i fortsättningen påverka våra verksamheter och aktiviteter under året.

Vi kommer naturligtvis hålla er medlemmar och gäster informerade på hemsidan och genom nyhetsbrev.

Personal på klubben

• Vi är mycket restriktiva med fysiska möten för att minska risken för smittspridning.
  • Vi ser gärna att medlemmar kontaktar oss via mail eller telefon istället för att besöka kansliet.
  • Boka era golftider i största möjliga mån via min golf, även ankomstregistrera er

Digitalt vårmöte 6 maj

KRISINFORMATION FRÅN SVENSKA MYNDIGHETER