Information om banorna, shop och driving range

 

Statusuppdatering 18-hålsbanan

Kalla nätter och dålig växtlighet
Våren är seg med fortsatt låga temperaturer och växtligheten på banan har svårt att komma i gång. Vi behöver ha en stadig marktemperatur på minst 7 grader för att gräset ska börja växa ordentligt.  Självklart påverkar det tidpunkten för 18-hålsbanans öppning. Vi behöver några veckor med aktiv tillväxt för att samtliga ytor ska etablera sig och göras redo för spel och klara av högbeläggning.
Styrelsen har tagit beslut om att flytta fram planerat öppningsdatum till den 24/5 kl 12.00. Första veckan kommer banan bara vara öppen för medlemmar och företagspartner till klubben. 
Tidsbokningen kommer öppnas upp måndag 10 maj kl 12.00, våra bokningsregler kan ni ta del av på hemsidan. 

Byggnationen av fairwaybunkrarna som var nästa del i Masterplanen har startat igång enligt planerad tidsplan och resultatet kommer bli riktigt bra. 

Information 9- hålsbanan
Vi har högt tryck och många som spelar på 9-hålsbanan. Med tanke på de låga temperaturerna och den dåliga växtligheten tar banan stor skada. Därför ber vi er alla att laga nedslagsmärken och lägga tillbaka torvorna ni slagit upp. Annars kommer vi ha skador som kommer påverka banan under säsongen. 
På grund av säkerhet och incidenter på hål 8 har vi inför säsongen gjort om det till ett par 4.Banan spelas utifrån par 33. Ny slopning och nya scorekort kommer finnas tillgänglig inom kort och kommer sättas upp på första tee, i klubbhuset och publiceras på nätet. 

Bokning av starttider sker på min golf eller i appen MG Bokning.
Vi har begränsade möjligheter att boka starttider på telefon och på plats varför vi ber er att i första hand boka era starttider via dessa kanaler. Bokningsbara tider på 9-hålsbanan är 08.00 - 17.51.
Glöm inte att anmäla din ankomst i receptionen!

Reception och shop har öppet 09.00-17.00 från måndag 3 maj.

Covid-19
Tänk på att hålla avstånd och följa de rekommendationer som finns gällande Covid-19 både kring varandra och vår personal.
Här kan ni läsa om riktlinjer för Golfklubbar och Covid-19 . 

Rangen är öppen mellan kl 06-21 alla dagar. Önskar ni boka lektion av våra tränare hittar ni mer info på hemsidan.  Vi har även platser kvar på våra kurser, se hela vårt kursutbud här.

Kommentarer